Brylluppet mellem

Jane & Lasse

Bryllup ifht. COVID-19

Da vi befinder os i en COVID-19 pandemi, gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at virussen ikke spredes ved vores bryllup. Derfor valgte vi en uge før vores oprindelige dato (d. 10/10-20) at udskyde bryllupsfesten til d. 9/10-21. Vielsen fandt sted som planlagt, og den nye dato er derfor for vores velsignelse.

Vi opfordrer alle vores gæster til at blive testet samt vaccineret for at skabe et sikkert miljø for alle tilstedeværende.
Oplever du symptomer, hvad end der er tale om COVID-19 eller anden sygdom, bedes du blive hjemme og give os besked herom.

Billeder fra den tiende oktober

Nedenfor har du mulighed for at se et udpluk af billederne fra dagen, hvor vi blev viet – d. 10/10-20. Vi havde en fantastisk dag, selvom vi måtte foretage store ændringer hurtigt.
Derfor var det blot forældre, søskende og brudepiger, der var til stede.

Den store kjole blev skiftet ud med en anden, DJ blev skiftet ud med en Spotify playliste, og nogle af de andre ting, der skulle have understreget vigtigheden af den store dag, er blevet udskudt – indtil vi kan få lov at invitere alle vores gæster med til festlighederne.

Har du brug for hjælp?

Ved henvendelse til toastmasterinde, Winni, kan du få hjælp til at planlægge indslag på dagen.

Skulle du have spørgsmål eller behov for hjælp på dagen, eller lige op til, kan de to brudepiger, Simone og Stephanie, ligeledes hjælpe dig. Du finder et billede brudepigerne i galleriet ovenfor.

Adresser

Sønder bjert kirke

Addresse

Bjert Kirkevej 43, 6091 Bjert

Tidspunkt

Velsignelsen finder sted kl. 14:30

kellerup-gaard

addresse

Kjellerupvej 17, 6091 Bjert

tidspunkt

Fest efter velsignelsen fra kl. cirka 15:30

Ønsker

Vi vil løbende tilføje flere ønsker til galleriet nedenfor

For de der har lyst, er der morgenmad på Kellerupgaard dagen efter brylluppet kl. 9 - giv venligst besked om du/I kommer ved SU.

Muligheder for overnatning

Kolding byder på et stort udvalg af hoteller.
Vi har erfaring med, og anbefaler følgende:

Kolding Hotel Apartments
First Hotel Kolding
Hotel Koldingfjord

Vi gør opmærksom på, at brylluppet er en voksenfest, og vi opfordrer derfor til, at I booker barnepigen og lader børnene blive hjemme denne dag.

Påklædning

I er flere af gæsterne, der har spurgt, hvad I skal tage på af tøj – derfor kommer her en guideline.

Vi har ikke en forventning om, at kvinderne kommer i store balkjoler og ej heller, at mændene kommer som “pingviner”. Jeres påklædning er helt og aldeles op til jer, men hvis I gerne vil have nogle farver at gå efter, er således: skovgrøn, marine blå og rose gold.

Deling af billeder

Vi har hyret en dygtig fotograf, der står for at tage billeder ved såvel velsignelsen som festen. Vi vil derfor gerne bede Jer om at lade telefonen blive i lommen og blot nyde festlighederne.

Skulle I selv tage et par billeder af os i løbet af dagen, vil vi gerne bede Jer om ikke at dele dem på de sociale medier. Der er tale om en privat fest, og vi vil derfor gerne selv vælge, hvilke billeder, der skal deles med resten af verden.

Nedtælling til den store dag

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Så oprandt dagen - vi ses i kirken!

Vi glæder os

Til at feste med jer!