Om

Virksomhedens historie

Om SG-IT

Lasse Skotte Berntsen

Manden bag SG-IT

Hej og velkommen til SG-IT.

Mit navn er Lasse, og jeg har startet denne enkeltmandsvirksomhed for at bidrage til at sikre en høj service inden for den tekniske verden. Dette vil jeg bl.a. opnå ved at tilbyde fleksible løsninger og fornuftige priser, hvor alle kan være med. Desuden vil jeg gerne køre ud til dig, hvis det er noget du ønsker. Denne fleksibilitet kommer i spil, da mine åbningstider er når de fleste virksomheder er lukket (efter kl. 16). Du kan læse mere om årsagen til de lave priser nederst på denne side.

Som person er jeg meget engageret i mit arbejde, og søger efter den bedste løsning for kunden. Hvis din foreslåede løsning derfor skulle være udenfor de rammer, du ser angivet på hjemmesiden, skal du endelig kontakte mig. Herefter vil vi i fællesskab nå frem til den bedste løsning for dig.

I forbindelse med udarbejdelsen af en hjemmeside med enten WordPress eller fra bunden af, benyttes en ekstern konsulent. Konsulenten vil være med til at visualisere og efterfølgende realisere dit ønskede image på din hjemmeside. Oplever du i den første tid efterfølgende problemer, er du velkommen til at kontakte mig, hvorefter vi vil få problemet afviklet.

Du kan læse mere omkring de ovennævnte services her.

SG-IT - en enkeltmandsvirksomhed

Jeg har arbejdet som IT-supporter i en lang årrække og efterhånden oplever en stor efterspørgsel i min omgangskreds på IT-hjælp. Derfor har jeg valgt at opstarte SG-IT, hvor alle kan få hjælp. Dette gør sig gældende for såvel private som erhvervs kunder.

Da der er tale om en hobbyvirksomhed, også kaldet en mindre privat virksomhed, må der ikke trækkes moms fra eller ligges moms til på regningen. Det er bl.a. derfor, jeg har mulighed for at tilbyde en billigere supportløsning end sædvanligt.

SG-ITs cvr. nummer: 39596822.
Du kan læse mere om SG-IT i CVR-registret hos Virk. Følg dette link.